Betalingsbetingelser

COMACO A/S
Østergade 24
8883 Gjern

 

Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr. e-mail), og du vil indenfor maks. 10 timer på hverdage modtage besked via e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre/udsolgte produkter). 

Hvis du ikke modtager en ordrebekræftelse anbefaler vi, at du tjekker i din spam indbakke.

Betaling:
Ordrer kan udelukkende ske med betalingskort via hjemmesiden: 

Kreditkort:
Grafikken nederst til højre, viser hvilke kort vi accepterer. (Visa, Mastercard, Visa Electron og Maestro Card.)
Beurer.dk anvender en betalings-gateway fra ePay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes 100% krypteret. 

Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varer. 

Hvis dit kort autoriseres, modtager du en ordrebekræftelse. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Betalingen trækkes ikke, hvis dit kort ikke autoriseres. Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms.

Såfremt betalingen afvises bør du sikre dig, at du har indtastet de korrekte informationer. Afvises betalingen stadig, bør du kontakte din kortudsteder eller bank.

Betaling iflg. særlig aftale
Ved særlig aftale kan du betale via forudbetalt faktura (min. køb 1000,- DKK og vi er nødsaget til at tage et faktureringsgebyr på 49,- for håndteringen af denne slags ordrer). Hvis du er lidt i tvivl eller ikke så ofte handler på nettet, kan du kontakte vores kundeservice på info@comaco-as.dk og oplyse hvilke varer, du ønsker at bestille og så hjælper vi dig gerne.
OBS: Ved kontooverførsel er du ikke dækket af den normale indsigelsesordning.