Cookie- og privatlivspolitik

Hos Beurer.dk bruger vi cookies, for at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og for at hjemmesiden kan fungere optimalt.

Hvad er en Cookie?
Cookies er små filer der gemmes på din computer, smartphone eller en anden enhed. Cookies kan ikke se hvem du er, hvad du hedder eller hvor du bor. De indeholder heller ikke virus eller andre skadelige programmer. 

Hvorfor bruger vi Cookies?
Cookies kan bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt, huske dine sprogindstillinger og præferencer. Eksempelvis kan vi gøre det lettere for dig at navigere på vores sider ved at gemme dine præferencer for tekst, sprog og layout. Cookies kan også gøre det lettere at surfe på sider, der kræver adgangskoder og sørge for, at du kun behøver at indtaste din adgangskode én gang. Desuden kan de indsamle statistik til os om din adfærd på vores site.
Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer af cookies skal vi indhente dit samtykke.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke.

Ændring af samtykke

Nødvendige cookies

Disse cookies er nødvendige for at websitet kan fungere optimalt, og kan ikke fravælges. Bl.a. hjælper en af de nødvendige cookies med at huske hvilke cookies du har sagt ja og nej til. Nødvendige cookies registrerer nemlig også dine valgte præferencer. Du har mulighed for at bede din browser blokere disse cookies, men det vil have en betydning for hvordan websitet virker.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
secure_customer_sig beurer.dk Denne cookie bruges til at lagre den besøgendes personlige oplysninger. Disse er nødvendige når der udføres transaktioner på hjemmesiden, men også i forbindelse med login. Cookien er nødvendig for at gøre transaktionen sikker. 1 år HTTP Cookie
cookietest Shopify Denne cookie bruge stil at bestemme, om den besøgende har accepteret cookie-samtykke-boksen. Session HTTP Cookie
_shopify_d Shopify Nødvendig for at de sikkerhedsmæssige aspekter i hjemmesidens check-out og betalingssystem virker. Denne service udbydes af Shopify.com. Session HTTP Cookie
algoliasearch-client-js cdn.jsdelivr.net Benyttes til optimering af hjemmesidens søgefeltsfunktion. Cookien gør søgningen præcis og hurtig. Persistent HTML Local Storage 
CookieConsent beurer.dk Gemmer den besøgendes samtykkevalg for domænet. 1 år HTTP Cookie
_secure_session_id beurer.dk Denne cookie er med til at sikre funktionaliteten af indkøbskurven på hjemmesiden. 1 dag HTTP Cookie
rc::a recaptcha.net Denne cookie bruges til at skelne mellem mennesker og bots. Dette er optimalt for hjemmesiden, for at kunne generere valide rapporter omkring bruges af hjemmesiden. Persistent HTML Local Storage
rc::c recaptcha.net Denne cookie bruges til at skelne mellem mennesker og bots. Session HTML Local Storage

 

 

Statistik cookies

 

Statistiske cookies giver os indsigt i brugernes interaktion med hjemmesiden, ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

 

Navn Udbyder Formål Udløb Type
__kla_id Klaviyo Denne cookie indsamler informationer omkring den besøgende. Disse informationer bruges internt på hjemmesider i forhold til at optimere hjemmesidens relevans for de besøgende og registrere, hvis den besøgende har tilvalgt eventuelle nyhedsbreve. 2 år HTTP Cookie
_ga Google Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år HTTP Cookie
_gid Google Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 1 dag HTTP Cookie
_gat Google Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren ned. 1 dag HTTP Cookie 

 

 

Marketing cookies

 

Marketing cookies bruges til at spore brugere på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts-annoncører.

 

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_orig_referrer beurer.dk Denne cookie indsamler informationer om den besøgendes adfærd og præferencer på hjemmesiden. Denne information bliver til en ID-streng af information om den specifikke besøgende. Denne ID-streng kan bruges til at målrette annoncer til den specifikke besøgende af tredjeparts-reklamehjemmesider. 13 dage HTTP Cookie
_landing_page beurer.dk Registrerer den besøgendes navigation på tværs af hjemmesider ved, at registrere landingssider. Dette tjener til at præsentere den besøgende for relevante produkter, samt måle på hjemmesidens marketing.  13 dage HTTP Cookie
_y BunnyCDN Registrerer brugerpræferencer og navigation på hjemmesiden for, at målrette annoncer og indhold til den specifikke bruger. 1 år HTTP Cookie
_s Shopify Registrerer brugerpræferencer og navigation på hjemmesiden for, at målrette annoncer og indhold til den specifikke bruger.  1 dag HTTP Cookie
_shopify_y BunnyCDN Registrerer brugerpræferencer og navigation på hjemmesiden for, at målrette annoncer og indhold til den specifikke bruger. 1 år HTTP Cookie
_shopify_s Shopify Registrerer brugerpræferencer og navigation på hjemmesiden for, at målrette annoncer og indhold til den specifikke bruger. 1 dag HTTP Cookie
_shopify_sa_t Shopify Registrerer den besøgendes præferencer og navigation på hjemmesiden. Denne registrering gør hjemmesiden i stand til at målrette annoncer og indhold til den specifikke besøgende. Cookien tillader også, at hjemmesiden kan identificere hvordan den besøgende er tilgået hjemmesiden. 1 dag HTTP Cookie
_shopify_sa_p Shopify Registrerer den besøgendes præferencer og navigation på hjemmesiden. Denne registrering gør hjemmesiden i stand til at målrette annoncer og indhold til den specifikke besøgende. Cookien tillader også, at hjemmesiden kan identificere hvordan den besøgende er tilgået hjemmesiden. 1 dag HTTP Cookie

 


Hvordan sletter du cookies?
De fleste browsere er indstillet til at acceptere brugen af cookies. Du kan ændre disse indstillinger til enten at blokere samtlige cookies eller advare dig, når en cookie bliver gemt på din computer. Du kan læse mere om dette i din browsers hjælpesektion eller her.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Du bør være opmærksom på, at det kan have indflydelse på din brugeroplevelse og navigation på vores websites, hvis du deaktiverer cookies. Samtidig kan der være visse funktioner og tjenester, du ikke kan benytte.

PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@comaco-as.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

COMACO A/S
Østergade 24
8883 Gjern
Telefon: 86 990 100
E-mail: info@comaco-as.dk